
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
تایید آپدیت انبوه آیفون/ ثبت هفتگی 60 شکایت از تلفن های همراه مستعمل
به گزارش دیروز خبرگزاری تسنیم ، سیدحسین سادات حسینی رئیس کمیته تخصصی تلفن همراه و لوازم جانبی اتاق بازرگانی ایران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، در خصوص جلوگیری از ورود آیفون های جدید به ایران. برای شرکت هایی که طی دو سال گذشته اقدام به واردات آیفون های کارکرده کرده اند، در پاسخ به ... سوالی در مورد شکایات مطرح شده پس از گسترش گسترده دستگاه های آیفون 13 به روز شده و بسته بندی شده پس از ممنوعیت واردات آیفون 14 و. مدل های بالاتر و در نتیجه زیان مصرف کنندگان و حتی فروشندگان و سازمان توسعه تجارت در این زمینه ادامه دارد. ما اعلام کردیم تمام کالاهایی که به کشور وارد می شود، نوسازی و استفاده می شود و در کشورهای همسایه نوسازی می شود، اما در کشور ما به عنوان کالای نو به فروش می رسد.
جزئیات واردات و فروش آیفون های دست دوم با قیمت های گزاف / بسیاری از آیفون های وارداتی بازسازی می شوند
وی افزود: زمانی که ممنوعیت واردات محصولات برند آیفون برای مدتی مشخص آغاز شد، گوشی های جدید آیفون 13 پرو و \u200b\u200bپرو مکس همچنان در بازار امارات و سایر کشورها حضور داشتند. اما پس از مدتی تمامی گوشی هایی که وارد کشور شدند تبدیل به گوشی های کارکرده کشورهای دیگر شدند و دوباره در ایران خرید و بازسازی و فروخته شدند.
مصرف کننده ما حق ندارد گوشی های دست دوم را از کشورهای دیگر بخرد و در اینجا با قیمت های گزاف بفروشد. خسارت ناشی از این حادثه را مصرف کننده ما فقط در زمینه هایی مانند نگهداری و صرافی مشاهده کرده است.
شرکت های صادراتی وارد عرصه واردات، ارتقا و بسته بندی مجدد دستگاه های آیفون می شوند
حسینی همچنین تاکید کرد: در دوره ای که باید با ارز حاصل از صادرات گوشی های تلفن همراه به ارزش بیش از 600 دلار وارد می شد، حتی شرکت های صادرات محور و هر شرکتی که امکان صادرات داشت، وارد بازار تلفن همراه شد. این شرکت ها هر نوعی را خریداری می کردند تا بتوانند کالا را به کشور وارد کنند زیرا بسیار سودآور بود.
علاوه بر این، تلفن همراه تنها محصولی بود که می توانستند ظرف 15 روز به پول تبدیل کنند. در نتیجه شرکت ها با واردات تلفن همراه ارز حاصل از صادرات خود را به کشور باز می گردانند. به این ترتیب ضمن انجام تعهدات ارزی، حاشیه سود بالایی نیز کسب کردند. در این مورد تخلفات زیادی در کشورهای همسایه صورت گرفت. واردکنندگان نیز تجربه کمی در ساخت تلفن همراه داشتند و آنها را از هر نوعی می فروختند. این موضوع ضرر و زیان واردکننده را هم به همراه داشت اما بیشترین سهم این ضرر برای مردم بود.
تنها در یک هفته 60 شکایت در خصوص فروش آیفون های آپدیت شده ثبت شد. فقط در تهران
رئیس کمیته تخصصی تلفن همراه و لوازم جانبی اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه هر هفته حدود 50 تا 60 مورد شکایت در خصوص فروش گوشی های آیفون ریفربیش و بسته بندی شده در تهران ثبت می شود، گفت: این تعداد بسیار زیاد است زیرا 2.5 مورد است. تا 3 سال پس از توقف واردات گوشی های تولید شده توسط آن. هر گوشی که فکرش را بکنید در شرایط مختلفی وارد کشور شده است.
مثلا گوشی هایی که فریمشان عوض شده، صفحه LCD عوض شده، ارتقا یافته، پنل عوض شده یا هر مدل دیگری که فکرش را بکنید، وارد کشور شده اند.
برای کسب سود 60 درصدی آیفون های دست دوم را وارد کنید و بفروشید
وی در پاسخ به این سوال که آیا واقعاً کل سهم واردات آپدیت آیفون به واردکنندگان جدید مربوط می شود یا عده ای عمداً آیفون های آپدیت شده وارد می کنند، گفت: در مقطعی از زمان واردات آیفون های آپدیت شده و بسته بندی شده تا 50 دلار سود داشت. 60 درصد متأسفانه در این دوره بازرگانانی هم بودند که فقط سود می دیدند و عدالت حرفه ای را در نظر نمی گرفتند.
انتهای پیام/
منبع: https://tn.ai/3234821