به گفته محققان، اکثر زنان بعد از ساعت ۶ عصر غذا خورده بودند اما آنهایی که سهم بیشتر کالری مصرفی روزانه شان در زمان شب بود دارای سلامت قلبی ضعیفی بودند.
در حقیقت به ازای هر یک درصد افزایش کالری مصرفی بعد از ساعت ۶ عصر، سلامت قلب هم نزول مییابد.
محققان مشاهده کردند زنانی که بیشتر کالری مصرفی روزانه شان را شب هنگام دریافت میکردند دارای فشارخون بالاتر، شاخص توده بدنی بیشتر و کنترل ضعیف تر قندخون بودند.
«اولینا گریور»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «شیوه عملکرد متابولیسم، ریتم شبانه روزی بدن، و چرخه عملکرد کورتیزول/ انسولین، در ساعات شب از وعدههای عذایی سنگین پشتیبانی نمیکند.»