
بروزرسانی: 22 خرداد 1404
برقی شدن خودروها یکی از محورهای مهم اقتصاد و توسعه کشور است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، محسن هرمزی با اشاره به توجه ویژه دولت به زیرساخت های حمل و نقل عمومی از جمله اختصاص نزدیک به 2 میلیارد دلار برای برق رسانی شهر تهران، گفت: با پروژه عظیمی که در حال انجام آن هستیم در این زمینه." در مورد برق در سال 2019 شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود و در حل و کاهش مشکلاتی مانند ناهماهنگی در مصرف سوخت، ترافیک و آلودگی هوا بسیار عالی عمل خواهیم کرد.
هرمزی با بیان اینکه دولت و آقای رئیسی پیشران برقی شدن پایتخت هستند، گفت: تصمیم دولت این است که برای این منظور مبلغی حدود 500 میلیون یورو از حوزه نفتی در اختیار خودروسازان قرار گیرد و تعرفه تاکسی برقی نیز تعیین شده است. نیم درصد
وی افزود: موضوع بازگشت تاکسی ها یکی از اقدامات دولت برای حمایت از توسعه برقی شدن خودروها است که از طریق آن رانندگان پس از 5 تا 7 سال با تغییر شماره گذاری، توانایی استفاده از تاکسی های برقی را به عنوان خودروی شخصی خواهند داشت.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: هزینه خودرویی که تحویل تاکسیرانان می شود حدود یک میلیارد و سیصد میلیون تومان است که این افراد تنها 300 میلیون تومان آن را پرداخت کرده اند.
وی همچنین به شماره پلاک خودروهای برقی رانندگان تاکسی در پایتخت اشاره کرد و گفت: 4 مدل خودروی برقی نیز پلاک گرفتند.
هرمزی اضافه کرد: تاکنون هزار اجاق برقی دریافت کرده ایم که طی 3 هفته از زمان اعلام درخواست تجدیدنظر حدود 750 نفر ثبت نام کرده اند.
ایجاد 900 ایستگاه شارژ خودروهای برقی تا پایان سال جاری
معاون شهردار تهران همچنین با اشاره به اینکه در فاز اول 17 ایستگاه شارژ در تهران احداث شد، گفت: امسال قرارداد 900 نقطه شارژ در پایتخت با شرکت مپنا منعقد شد که قرار است تا آینده به 4500 نقطه برسد. سال
هرمزی با اشاره به اینکه در پارکینگ های شهرداری و یا در مکان هایی مانند کتاب باغ، امتیاز شارژ خودروهای برقی در نظر گرفته شده است، بیان کرد: در خصوص جانمایی نقاط شارژ با مقررات راهنمایی و رانندگی توافقنامه مطالعاتی داریم. در تاکسی های برقی قابلیت شارژ در شب یا روز به عنوان شارژ خانگی ارائه می شود.
هرمزی خاطرنشان کرد: 27 هزار و 500 تاکسی برقی در شهرداری تهران قرارداد بسته شده است. 10000 کامیون و 2500 اتوبوس برقی به این تعداد اضافه می شود. قرارداد 2700 اتوبوس نیز با سازندگان داخلی منعقد شد، از جمله 1000 اتوبوس برقی. سال گذشته قرارداد 27 دستگاه شارژ با 54 نازل با شرکت مپنا منعقد شد. امسال نیز قرارداد 900 نقطه شارژ پایتخت با شرکت مپنا منعقد شد که قرار است تا سال آینده به 4500 امتیاز برسد.
وی ادامه داد: با کمک وزارت حراست با 11 خودروساز قرارداد داریم تا 27 هزار تاکسی برقی به شهر بیاوریم. 4 مدلی که پلاک آنها گرفته شده دارای سیستم تمام الکتریکی هستند و آلایندگی ندارند. توان این خودروها بین 450 تا 700 وات است. عمر مفید این باتری ها بین 7 تا 8 سال است.
هرمزی تاکید کرد: دنیا به سمت برقی شدن پیش می رود. در چین تمام وسایل حمل و نقل عمومی برقی است. نزدیک به 50 درصد حمل و نقل شخصی برقی است. سیاست های دولت چین توسعه خودروهای الکتریکی است.
ساخت 10 خط مترو در ماه جاری آغاز می شود
وی با اشاره به اقدامات شهرداری در حوزه مترو گفت: در 32 ماه گذشته تکمیل خطوط 6 و 7 را مبنای کار خود قرار داده ایم و این خطوط تا پایان امسال به طور کامل تکمیل می شود. خطوط 8، 9 و 11 نیز در حال ساخت بودند. در حال حاضر 159 ایستگاه داریم و قصد داریم این تعداد را به 330 ایستگاه برسانیم. در دوره ششم مدیریت شهری اتفاقی که افتاد این بود که 4 خطی که انتظار می رفت ساخت آنها 20 سال طول بکشد زیر ذره بین قرار گرفت. ما همچنین احتمالاً خط 10 را در این ماه شروع خواهیم کرد.
هرمزی گفت: در این مدت ناوگان اتوبوسرانی به طور گسترده نوسازی شد. اتوبوس های تهران فرسوده هستند. در ابتدای دوره تقریباً 1900 دستگاه اتوبوس به شهرداری تحویل داده شد که از این تعداد تنها 860 دستگاه در این خط فعالیت می کردند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه 340 دستگاه اتوبوس نوسازی شدند، تعداد اتوبوس های فعال در این جاده را 3300 دستگاه اتوبوس عنوان کرد. در کل دوره قبل از نوسازی ناوگان، 130 وسیله نقلیه وجود داشت. تلاش شهرداری و دولت نوسازی ناوگان بوده است و به غیر از 2500 اتوبوس قراردادی با چین و 2700 اتوبوس داخلی، بیش از 5000 اتوبوس نوسازی شده تا پایان دوره تحویل مردم می شود.
انتهای پیام/
منبع: https://tn.ai/3094203