تصاویر | خودروساز چینی – انگلیسی با این ۴ ماشین ۲۰ هزار دلاری به ایران بر می گردد!

خوشبختانه مصرف سوخت MG RX۵ در این نسخه ۳.۳ لیتر در هر صد کیلومتر است و می‌تواند در عرض ۶.۹ ثانیه از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. قیمت این خودرو با توجه به نوع پیشرانه و میزان امکانات رفاهی که دارد بین ۱۷ تا ۲۳ هزار دلار خواهد بود.

تصاویر | خودروساز چینی – انگلیسی با این 4 ماشین به ایران بر می گردد؟

ام جی آی ۶ مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو بنزینی با چنین مشخصاتی در هر ۱۰۰ کیلومتر تنها ۵.۹ لیتر سوخت مصرف می‌کند و شتاب صفر تا صد آن ۸.۵ ثانیه ارزیابی شده است. نسخه قدرتمندتر MG i۶ با نام مکس مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو است که می‌تواند حداکثر ۱۷۶ اسب بخار قدرت و ۲۷۵ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. این نسخه به لحاظ طراحی ظاهری هم یک سر و گردن بالاتر از نسخه معمولی خواهد بود.

رووی آر ایکس ۵ جدید دارای دو مدل بنزینی و پلاگین هیبریدی است. نسخه بنزینی این کراس اوور مجهز به یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو است که می‌تواند حداکثر ۱۸۸ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. نیروی محرکه این خودرو از طریق جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک دو کلاچه به محور جلو منتقل می‌شود. رووی RX۵ در هر ۱۰۰ کیلومتر تقریبا ۶.۹ لیتر سوخت مصرف می‌کند و حداکثر سرعت آن ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت است.

ام جی آر ایکس ۵ جدید (MG RX۵ New)

ام جی اچ اس (MG HS)

همچنین نسخه پلاگین هیبریدی ام جی آر ایکس ۵ جدید مجهز به یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو به همراه یک پیشرانه برقی است که هر دوی آنها می‌توانند ۲۴۵ اسب بخار قدرت و ۵۷۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید کنند. انتقال نیروی محرکه در این کراس اوور پلاگین هیبریدی از طریق گیربکس ۱۰ سرعته اتوماتیک به محور جلو منتقل می‌شود.

تصاویر | خودروساز چینی – انگلیسی با این 4 ماشین به ایران بر می گردد؟

از دیگر خودروهای برند ام جی می‌توان به MG HS اشاره کرد. این کراس اوور کامپکت در سال ۲۰۱۸ و به عنوان جایگزینی برای ام جی جی اس راهی بازار شد. این خودرو هم نظیر رووی آر ایکس ۵ در نسخه‌های بنزینی و هیبریدی تولید و عرضه می‌شود. به احتمال زیاد نسخه بنزینی ۱.۵ لیتری آن وارد کشور شود.

یکی از جدیدترین خودروهایی که شرکت ام جی در سال ۲۰۲۱ معرفی کرده، MG One است. این خودروی کراس اوور دارای طراحی اسپرت و جوان پسندی است که می‌تواند برگ برنده آن در بازارهای آسیا و ایران باشد. ام جی وان مجهز به یک پیشرانه بنزینی ۱.۵ لیتری توربو است که می‌تواند حداکثر ۱۸۱ اسب بخار قدرت و ۲۸۵ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. همچنین نیروی محرکه این خودرو از طریق گیربکس اتوماتیک سی وی تی به محور جلو منتقل خواهد شد.

ام جی آی ۶ (MG i۶)

قیمت این سدان خوش‌ساخت با این مشخصات در بازار چین بین ۱۸ تا ۲۱ هزار دلار است و از رقبای آن در ایران می‌توان به فونیکس آریزو ۶ پرو و کی ام سی جی ۷ اشاره کرد. البته وعده داده شده که در صورت بازگشت این برند به ایران، خودروی مذکور بسیار به‌صرفه‌تر وارد بازار داخلی ما شود.

هم ام جی اچ اس و ام جی پایلوت در بازار چین در محدوده قیمتی ۱۴ تا ۲۴ هزار دلار قرار دارند. با چنین قیمتی می‌توان برای این دو خودرو رقبایی نظیر تیگو ۷ پرو، تیگو ۸ کلاسیک و دیگنیتی پرستیژ در نظر گرفت.

به نظر می‌رسد در صورت بازگشت مجدد ام جی به ایران، محتمل‌ترین گزینه برای ورود به بازار داخلی ما همان نسخه ۱.۵ لیتری توربو بنزینی باشد. پیشرانه‌ای که از آن صحبت می‌کنیم می‌تواند حداکثر ۱۶۹ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. نیروی محرکه در این نسخه از طریق یک گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک دو کلاچه به محور جلو منتقل می‌شود.

ام جی وان (MG One)

تصاویر | خودروساز چینی – انگلیسی با این 4 ماشین به ایران بر می گردد؟

۴۱۴۱


منبع: https://www.khabaronline.ir/news/585517/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DB%B4-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-%DB%B2%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C

پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوی این خودرو می‌تواند حداکثر ۱۶۹ اسب بخار قدرت و ۲۷۵ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. همچنین نیروی محرکه این خودرو از طریق گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک دو کلاچه به محور جلو منتقل خواهد شد. این نسخه از ام جی اچ اس در هر ۱۰۰ کیلومتر تنها ۶.۸ لیتر بنزین مصرف می‌کند.

اما این کراس اوور جذاب و دوست داشتنی یک مدل قدرتمندتر هم دارد که مجهز به پیشرانه ۲ لیتری توربو شده و می‌تواند حداکثر ۲۳۱ اسب بخار قدرت تولید کند. یکی از مزایای این خودرو سفارش آن به صورت دو دیفرانسیل است. رقیب این محصول چینی-انگلیسی در بازار ایران، دیگنیتی پرستیژ خواهد بود.

تصاویر | خودروساز چینی – انگلیسی با این 4 ماشین به ایران بر می گردد؟

زیرمجموعه شرکت ام جی، رووی سدان کامپکتی با نام i۶ دارد که از سال ۲۰۱۷ تا به امروز تولید و عرضه می‌شود. این خودروی سدان روی پلتفرم نسل دوم ام جی ۶ قرار گرفته و خوش‌ساخت است. ام جی آی ۶ در بازار چین مجهز به پیشرانه‌های مختلفی است که می‌توان به ۱ لیتری توربو، ۱.۵ لیتری توربو و ۱.۵ لیتری توربو پلاگین هیبریدی اشاره کرد. همچنین این خودرو یک نسخه تمام الکتریکی هم دارد.

این خودروی جذاب و زیبا به لحاظ ظاهری دارای دو نسخه آلفا و بتا است. نسخه آلفا ظاهر اسپرت‌تری نسبت به بتا دارد و نسخه بتا مجهز به فناوری‌های پیشرفته و سطح بالایی است که نسخه آلفا ندارد. MG One در بازار چین بین ۱۷ تا ۲۱ هزار دلار قیمت‌گذاری شده و هر چه امکانات رفاهی و آپشن‌های آن بیشتر باشد، قیمت آن گران‌تر خواهد شد. رقبای این خودرو در صورت ورود به بازار ایران، لاماری ایما، دیگنیتی و ام وی ام ایکس ۵۵ خواهند بود.

سایک موتور در سال ۲۰۲۰ خودرویی با نام پایلوت راهی بازار کرد که در واقع نامی برای فیس لیفت ام جی HS است. این احتمال وجود دارد که مدیران سایک موتور به جای نسخه قبلی، فیس لیفت جدید را راهی بازار ایران کنند. ام جی پایلوت همچون نسخه قدیمی خود مجهز به دو نسخه بنزینی ۱.۵ لیتری و ۲ لیتری است. پیشرانه ۲ لیتری این خودرو با نسخه قبلی خود مو نمی‌زند، اما مدل مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری پیشرفته‌تر از قبل شده و حالا ۱۷۳ اسب بخار قدرت تولید می‌کند.