در واقع هدف اصلی از ایجاد صندوق ضمانت از سرمایه گذاری بخش تعاون حمایت و کمک به تعاونی ها در اخذ تسهیلات بانکی بوده است به نحوی که از این طریق تلاش شده است تا ضمن تحقق پیش بینی اصل 44 قانون اساسی، به مسائل و مشکلات تعاونی ها در زمان اخذ تسهیلات بانکی و ارائه وثایق لازم پایان داده شود.
مطابق آمارها از ابتدای سال 1402 تا کنون حدود 2هزار و 496 ضمانت نامه صادر شده است که مبلغ این ضمانت نامه حدود31.772.812میلیون ریال بوده است.
وی تصریح کرد: در حوزه کسبوکارهای دانشبنیان نیز قدمهایی برداشته شده که از بین آنها میتوان به تضمین 100درصد تسهیلات کسبوکارهای دانشبنیان تا سقف 10میلیارد ریال اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون که به عنوان یکی از الزامات قانون اصل 44 برای بخش تعاون پیش بینی شده بود، پس از تاسیس و آغاز به کار رسمی بانک توسعه تعاون در سال گذشته، ایجاد و طی یک مراسم رسمی با حضور رئیس جمهور آغاز به کار کرد.
انتهای پیام/
منبع: https://tn.ai/3006403
محمدی در همان زمان ادامهداد: از جمله سایر اقدامات مهم این صندوق، صدور ضمانتنامه تا سقف 210میلیارد ریال، اعطای حد اعتباری برای تعاونیهای ممتاز تا سقف 210میلیارد ریال، تضمین طرحهای روستامحور تعاونی دارای توجیهات لازم تا سقف 10 میلیارد ریال بدون اخذ وثیقه ملکی، تخفیف 30درصد کارمزد برای متقاضیان خوشحساب و همچنین ایجاد خط اعتباری جدید 2 هزار میلیارد تومانی برای تعاونیها قابل ذکر است.
البرز محمدی,مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون در آخرین اظهارات خود در شهریور ماه 1402 گفت: کاهش 60 درصدی کارمزد صدور ضمانتنامههای شرکتهای تعاونی به منظور توسعه چتر حمایتی در این بخش، از جمله مهمترین اقدامات دولت سیزدهم در راستای توسعه بخش تعاون، اشتغال و سرمایهگذاری کشور است.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون درباره اقدامات انجام شده در حوزه بانوان نیز گفت: تضمین طرحهای دارای توجیه فنی و اقتصادی بانوان بدون اخذ وثیقه ملکی تا پنج میلیارد ریال و تضمین اصل و سود تسهیلات خرد برای بانوان بر اساس تفاهمنامه با معاونت امور زنان ریاستجمهوری بدون دریافت تضامین از جمله تلاشهایی است که برای تسهیل کار بانوان برداشته شده است.