شرکت های هواپیمایی خود را آماده سفرهای اربعین و عمره کنند- اخبار حج 1402 – اخبار ویژه نامه ها تسنیم

حجت الاسلام و المسلمین نواب گفت: خلبانان و کادر پروازی هواپیما‌های ایران برای انجام موفق عملیات حج از جان خود مایه گذاشتند اما ما نیاز به نوسازی صنعت هوایی کشور داریم و شایسته است این کار در همین دولت انجام شود.

«مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی نیز در این مراسم از خدمات کارکنان صنعت هوایی کشور در «امر بزرگ، مهم و پربرکت حج» قدردانی کرد و گفت: افراد بسیاری برای تحقق این واجب الهی عزم سفر کردند و عده بسیاری هم از آن‌ها پشتیبانی کردند تا این کار به بهتر نحو و با امنیت، آرامش و ایمنی تمام انجام شود.

بذرپاش با بیان اینکه تحقق توسعه بدون درنظر گرفتن صنعت هوایی، یک شوخی بیش نیست، از نوسازی این صنعت به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی خود در وزارت راه و شهرسازی نام برد و گفت که افزایش تعداد هواپیما‌ها و بهبود کمی و کیفی سطح خدمات فرودگاهی در سال جاری در دستور کار وزارت راه وشهرسازی قرار دارد.

وی صنعت هوایی را یک صنعت عظیم فناورانه، مردم پایه و مرز دانش توصیف کرد که در شرایطی که به جدیدترین فناوری‌ها نیاز دارد اما در ایران شدیدترین و ظالمانه‌ترین تحریم‌های استکبار جهانی بر آن اعمال شده است.  

وی گفت: ما گرچه با سیاست جدید وزارت راه و شهرسازی در تعطیل کردن پرواز‌های چارتری موافق هستیم و از آن دفاع می‌کنیم اما معتقدیم در صورت احیای این برنامه، سازمان حج و زیارت که مسئولیت جابجایی زائران را برعهده دارد می‌تواند گزینه مناسبی برای انجام اینگونه پرواز‌ها باشد و یا کف و سقفی برای قیمت‌های آن بگذارند.

سرپرست حجاج ایرانی در همین زمینه از وزیر راه و شهرسازی خواست «نوسازی صنعت هوایی» کشور را با اولویت دنبال کند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در همین راستا از وزارت راه و شهرسازی و شرکت‌های هواپیمایی کشور خواست با توجه به در پیش بودن سفر عمره مفرده و اربعین حسینی در آینده نزدیک، به گونه‌ای برنامه‌ریزی و تلاش کنند که بر صحیفه خدمات درخشان آن‌ها، صفحات دیگری افزوده شود.

در این مراسم همچنین از مدیران و کارکنان فعال صنعت هوایی کشور و سایر نهاد‌های وابسته در عملیات انتقال حج تمتع 1402 تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: ما همچنین توقع و مطالبه‌گری مردم از صنعت هوایی را به عنوان یکی از الطاف الهی نگاه می‌کنیم و معتقدیم توجه به این مطالبات، موجب حرکت به جلو، شکوفایی و ارتقای کمی و کیفی سطح خدمات ما خواهد شد.

وی همچنین بر ضرورت «واقع بینی در برنامه‌ریزی‌ها» برای پیشگیری و کاهش مشکلات تأکید کرد و اظهار کرد: اگر در عملیات برگشت حجاج، برنامه‌ریزی‌ها واقع بینانه‌تربود، با مشکلات کمتری مواجه می‌شدیم.»

سرپرست حجاج ایرانی در این زمینه به تأخیر36 ساعته یکی از پرواز‌های حامل حجاج استان فارس اشاره کرد و از وزیر راه و شهرسازی خواست به شیوه‌ای مناسب از مسافران این پرواز دلجویی شود.

در این مراسم، «محمد محمدی بخش» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و «شمس الدین فرزادی پور» مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) گزارشی از اقدامات و عملکرد حوزه‌های زیرمجموعه خود در حج تمتع 1402 ارائه کردند.

سرپرست حجاج ایرانی با قدردانی ویژه از تلاش‌های شبانه روزی مدیران و کارکنان شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) که کار جابه‌جایی بیش از 87 هزار حاجی ایرانی را در سال جاری بر عهده داشت، افزود: در هیچ جای جهان نمی‌توان کسانی را پیدا کرد که با این امکانات کم و در شرایط تحریم‌های ظالمانه چند ساله، بتوانند چنین هنر بزرگی بیافرینند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین نواب در «آیین تکریم خدمتگزاران ضیوف الرحمان در عملیات حج 1402 » با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت، مهدی محمدی‌بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، معاونان وزیر راه و شهرسازی و صدهاتن از کارکنان صنعت هوایی کشور در محل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار کرد: 17 وزارتخانه، سازمان و نهاد با خدمتگزاری به ضیوف الرحمان تلاش کردند تا امسال حج آبرومندانه‌ای به صحیفه حج‌های موفق جمهوری اسلامی افزوده شود.

حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین بر اختصاص هواپیما‌های پشتیبان برای پرواز‌های حج تأکید کرد.

بذرپاش همچنین بر سیاست خود مبنی بر برچیدن کامل پرواز‌های چارتری تأکید و اظهار کرد: به فضل خدا، سوداگری را در این صنعت قطع خواهیم کرد چرا که آن را ظلم به مردم می‌دانیم.

وی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های حج امسال این بود که به منظور اعزام شمار بیشتری از زائران، تعداد خادمان حج را در همه حوزه‌ها از جمله سازمان هواپیمایی کاهش داده شد اما این کار مانع افت کیفیت و خدمات هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نشد.

انتهای پیام/


منبع: https://tn.ai/2934695