طرز تهیه ساندویچ رست بیف
اگر میخواهید بورانی لبو تهیه کنید لبوها را به مربعهای ریز تقسیم کنید و آنها را رنده نکنید.به این ترتیب این بورانی ظاهر زیباتری پیدا خواهد کرد. کافی است لبو را با آب بپزید.لزومی ندارد به آن شکر اضافه کنید.طعم و شیرینی خود لبو برای تهیه بورانی کافی است.- اسفناج را برای بورانی اسفناج فقط بخارپز کنید اما کدو حلوایی را باید کاملا بپزید و باکمی کره تفت دهید سپس بهصورت پوره درآورید و برای تهیه بورانی مورد استفاده قرار دهید. هنگامی که میخواهید بورانی بادمجان تهیه کنید بادمجانها را حتما کباب کنید و از سرخکردن آنها بپرهیزید.یادتان باشد طعم بادمجان کبابشده در طعم بورانی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
بورانی در گروه پیشغذاها جای میگیرد و اصلیت ایرانی دارد.البته در کشورهای حاشیه مدیترانه و بهخصوص ترکیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده میشود.
در شمال آفریقا نیز پیشغذاهایی به نام بورانی وجود دارد که در بیشتر آنها از زیتون استفاده میشود.با اینکه انواع بورانی با سبزیهای پخته تهیه میشوند اما ماست و خیار نیز نوعی بورانی سرد است که توصیه میشود برای هر چه خوشمزهترشدنش از شوید، نعناع خشک و کمی گردو استفاده شود.
چطور کباب قفقازی درست کنیم؟ + فوت و فن خوشمزه شدن کباب
یادتان نرود که برای بورانی هر ماستی مناسب نیست. مثلا برای بورانی بادمجان ماست خامه ای ، بورانی لبو، ماست شیرینی و بورانی اسفناج ماست موسیر بهترین گزینه میباشد. جالب است بدانید که در کشورهای حاشیه مدیترانه و به خصوص ترکیه نیز انواع بورانی سرو میشود منتهی با یک سری تغییرات کوچک و جزعی مانند اضافه کردن زیتون و سزی های مختلف!
برای تهیه بورانی لبو بهتر است که لبو ها را نگینی خرد کنید تا زیر دندان بیاید و بورانی خوشمزه ای تهیه شود. همچنین برای تهیه بورانی لبو نبازی نیست که حتما به لبو شکر اشافه کنید، فقط کافیست لبو را بپزید.
در این زمینه بخوانید؛
به گزارش اقتصاد آنلاین؛ برای علاقمندان به تهیه انواع دسر و پیش غذا، در این مطلب قصد داریم راز درست کردن بورانی یک پیش غذای عالی و خوشمزه با دستور پخت ساده معرفی نماییم .
اگر فشارخون دارید بورانی اسفناج، بهترین گزینه برای شماست زیرا سبزیهای برگ سبز تیره به کنترل فشارخونتان کمک خواهد کردالبته بهتر است در تهیه آن حتما از سیر تازه استفاده کنید تا خوردن این سبزی به کاهش فشارخونتان کمک کند.
برای هرچه خوشمزهترشدن بورانیها، بهتر است به بورانی بادمجان، سیر تازه، به بورانی اسفناج نعناع و گل سرخ و به بورانی کدو حلوایی، کمی شکر و زعفران اضافه کنید. خلاصه اینکه بورانی پیش غذایی ساده است که به کمک آن میتوان میز غذا را رنگین کرداما در صورت اضافه آمدن، باید آنها را در ظرف دردار در یخچال نگه داشت تا طعم سایر موادغذایی رابه خود نگیرند.