
بروزرسانی: 28 تیر 1404
مصرف پنیر برای این افراد ممنوع است
پنیرهای موجود در بازار در برندها و انواع مختلف، همه پنیر تازه هستند اما پنیرهای سنتی و پرطرفداری مانند پنیر تبریز و لیقوان پنیر کهنه و شور محسوب می شوند. به گفته طب سنتی مصلح هر دو نوع پنیر، گردو، آویشن، عسل، نعنای خشک و سبزی های معطر است؛ با این حال مصرف پنیر شور، مانند لیقوان و تبریز، در زمان عصر و شب باعث ورم صبحگاهی می شود پس اگر صبح زود قرار مهمی دارید پنیر شور مصرف نکنید.
در این فصل از سال اما خوردن نان و پنیر و انگور یک ترکیب جذاب و پرانرژی است که پیشنهاد می کنیم از آن غافل نشوید. لبنیات را درست مصرف کنید و با زدن برچسب سردی به آن ها از زندگی تان خارج نکنید.
مصرف نان تازه به همراه پنیر و گردو در وعده صبحانه انتخاب خوب و البته محبوبی است اما به خاطر داشته باشید که جذب کلسیم در صبح کمتر است. دکتر اختری تاکید کرد: «خوردن این صبحانه نه تنها سرد نیست، بلکه به سبب گرمی گردو به تعادل می رسد. اگر پنیر را با خیار و گوجه میل کنید مزاجی سرد پیدا می کند که البته هوسانه خوبی در فصل تابستان است.»
پنیرهای مقاوم به گرما مانند پنیز پیتزا هم با پالم و روغن های مضر فرآوری می شوند تا بتوانند در برابر حرارت فر مقاومت کنند و مصرف مداوم آنها به خصوص در افرادی که درگیر چربی خون هستند توصیه نمی شود. ممکن است عادت کرده باشید که پنیر را با سیاه دانه میل کنید اما به گفته دکتر اختری، نباید در خوردن این دانه ای پرخاصیت زیاده روی شود، هفته ای دو بار با پنیرتان میل کنید کافی است.
منبع:همشهری آنلاین