برنامه آلمان برای افزایش مالیات شرکت های بخش انرژی- اخبار اقتصاد جهان – اخبار اقتصادی تسنیم

این برنامه مالیاتی که “کمک بحران انرژی اتحادیه اروپا” نامیده می شود، طبق گزارش‌ها تا پایان سال جاری میلادی اجرا می شود.

کریستین لیندر، وزیر دارایی آلمان، در کنفرانسی گفت: این شرط (اخذ مالیات) از قوانین اروپا ما را به بخش خطرناکی از قانون مالیات آلمان هدایت می‌کند، اما باید اجرا شود.

بر اساس این گزارش، مالیات‌هایی که از شرکت‌های بخش انرژی در آلمان دریافت می‌شود می‌تواند بین 1 تا 3 میلیارد یورو درآمد ایجاد کند.

روز سه‌شنبه، آلمان مالیات دیگری را اعلام کرد که از 1 سپتامبر 2022 بر سود بادآورده برق اعمال می‌شود و حداقل تا ژوئن 2023 ادامه خواهد داشت.

با این حال، طبق دو گزارش منتشر شده توسط بخش خدمات علمی مجلس آلمان (بوندستاگ)، مالیات بادآورده از نظر قانونی در آلمان امکان پذیر است.

این مالیات بر شرکت‌ها و پالایشگاه‌های نفت، زغال‌سنگ و گاز که سود آنها در سال جاری و سال آینده از 20 درصد یا بیشتر از میانگین سال‌های 2018-2021 فراتر برود، تأثیر خواهد گذاشت.

کارشناسان قانون مالیات در گفتگو با رویترز تأکید کردند که این برنامه مالیاتی می تواند از نظر قانونی به عنوان نقض اصل کلی برابری و رفتار نابرابر و ناموجه با شرکت ها مورد اعتراض قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، رویترز به نقل از منابع آگاه در وزارت دارایی آلمان گزارش داد که دولت این کشور قصد دارد مالیات ویژه‌ای را برای کاهش 33 درصد از سود اضافی شرکت‌ها در طول بحران فعلی انرژی وضع کند.

به گفته این منابع، برلین در سطح اتحادیه اروپا در حال مذاکره بر سر این مالیات بوده و راه های مختلفی را برای اجرای آن بررسی کرده است.

انتهای پیام/


منبع: https://tn.ai/2812367

وی افزود: ما در وزارت دارایی پیشنهادی را به مجلس ارائه می دهیم که چگونه این کار را به مسئولانه ترین شکل از نظر قانون اساسی انجام دهیم.