برنامه کشتیرانی برای تولید سوخت کم سولفور در بنادر جنوبی- اخبار راه و مسکن – اخبار اقتصادی تسنیم

محبی هدف از این همکاری را تولید مشترک سوخت اعلام کرد و افزود: قصد داریم با کمک تولید کنندگان داخلی تولید سوخت کم سولفور را در بنادر جنوبی کشور آغاز کنیم.

وی ادامه داد: این فنّاوری که  روی یکی از شناور‌های ناوگان گروه کشتیرانی پیاده سازی شده است؛ در نوع خود به جهت انتقال دانش و نوآوری یکی از دستاورد‌های بزرگ و ملی محسوب می‌شود که قرارداد آن برای سایر شناور‌های ناوگان نیز در مراحل نهایی تنظیم و امضا است.

 


منبع: https://tn.ai/2765524

به گزارش خبرگزاری تسنیم،عبدالرضا محبی با بیان اینکه یکی از مؤلفه‌های راهبردی در گروه کشتیرانی توسعه همکاری با دانش بنیان‌ها و مراکز علمی و دانشگاهی است، اظهار کرد: در همین راستا انجام مرحله اول «پروژه هوشمند‌سازی شناورها» با همراهی مرکز علمی و فنّاوری ریاست جمهوری و همکاری یک شرکت دانش‌بنیان و دانشگاه صنعتی شریف محقق کرده‌ایم.

انتهای پیام/

معاون توسعه ناوگان کشتیرانی تأمین نیاز ناوگان به سوخت دیزل اولترا از تأمین کنندگان داخلی را از جمله دستاورد‌های مهم این گروه دانست و تصریح کرد: با پیگیری‌هایی که انجام شد، وزارت محترم نفت با صدور دستور تولید سوخت دیزل اولترا در داخل، کمک بزرگی به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این زمینه نمود چرا‌که ناوگان تا کنون برای تامین این نوع سوخت متکی به خارج بود؛ لازم به توضیح است این سوخت برای تردد در بنادر و گذرگاه‌های خاصی در خارج از ایران استفاده می‌شود.

وی یادآور شد: برای اولین بار با ستاد نانوفنّاوری ریاست جمهوری برای تولید سوخت کم سولفور مورد نیاز ناوگان همکاری‌های مؤثری صورت گرفته که بر اساس آن یکی از شرکت‌های نانوفنّانوری موفق به تولید این سوخت شده؛ تست نمونه سوخت تولید شده نیز موفق آمیز بوده است.

محبی گفت: همکاری با تعداد زیادی از دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف ادامه داشته از جمله این دانشگاه‌ها می‌توان به دانشگاه‌های علم و صنعت، امیرکبیر، صنعتی شریف و دانشگاه دریانوردی چابهار اشاره کرد.