حبیبفر فروش اینترنتی گوشت و خرید مستقیم کسبه از کشتارگاهها را به عنوان طرحهای در دست اجرا شرکت پشتیبانی امور دام معرفی کرد و افزود: در حال حاضرگوشت گوساله از هند و برزیل برای مصارف صنعتی و خانگی وارد میشود؛ ۸۰ درصد گوشت گوساله وارداتی در صنعت برای تولید سوسیس و همبرگر مصرف میشود و بخشی از آن به مصارف ارگانها میرود؛ تجربه نشان داده است که همواره واردات ترمز روند افزایشی شدن قیمتها را میکشد و اجازه نمیدهد که قیمتها بیرویه گران شوند.
این فعال صنفی با بیان اینکه همواره کاسبان از کسادی بازار سخن میگویند، خاطر نشان کرد: رکود فعلی بازار واقعی است و ارتباطی با آه و ناله همیشگی کاسبان ندارد؛ چراکه هزینههای خانوارها بالا رفته است و در این شرایط خرید و فروش برای خریدار و فروشنده صرفه اقتصادی ندارد.
نیما حبیبفر با تایید خبر افزایش گران شدن نرخ گوشت گوسفندی در بازار، گفت: قیمت گوشت گوساله در هفته اخیر تغییر محسوسی نکرد اما نرخ گوشت گوسفند افزایش ۱۰ هزار تومانی را تجربه کرد و قیمت لاشه گوشت گوسفندی در بازار به کیلویی ۲۰۵ هزار تومان رسید.
وی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر خانوارها متقاضی خرید کدام محصول پروتئینی هستند؟ خاطر نشان کرد: مصرف مرغ در بین ایرانیان ۳ برابر بیشتر از سایر پروتیئنها بود اما با افزایش نرخ آن در بازار، میزان تقاضا برای خرید مرغ کاهش پیدا کرده است اما با این حال همچنان در رتبه نخست مصرف قرار دارد پس از آن گوشت گوساله و در نهایت گوشت گوسفند بیشتر مصرف میشود. خانوادهها میتوانند با ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان یک کیلو مرغ خریداری کند اما برای خرید یک کیلو گوشت قرمز باید حداقل ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تومان هزینه کند.
۴۶۲۲۰