20 درصد از 52 هزار واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل قابلیت احیا دارند- اخبار کشاورزی – اخبار اقتصادی تسنیم

مدنی با اشاره به اینکه در پرداخت تسهیلات به واحد‌های تولیدی که نیازمند احیا هستند دقت زیادی خواهد شد گفت: با توجه به ارائه این تسهیلات مالی ارزان قیمت ممکن است برخی افراد نیز بخواهند واحد تولید خود را به این صورت جلوه دهند تا از این تسهیلات استفاده کنند یا واحد‌های که هنوز به توانمندسازی لازم نرسیده‌اند با دریافت تسهیلات بانکی نتوانند اقساط خود را پرداخت کنند و در این شرایط حتی بانک ملک آن‌ها را نیز ضبط کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم امیرحسین مدنی  معاون توسعه روستایی، مناطق محروم و عشایر ریاست جمهوری در جمع فعلان دانشجویی دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های که انجام شد به این نتیجه رسیدم که در تعابیر رهبر معظم انقلاب در  ارتباط با جهاد به طور مشخص به دو محور جهاد تبین و جهاد تولید بیشتر تأکید شده است؛  در این دو محور از جهاد نیز بیشترین کار روی زمین مانده وجود دارد.

دبیر شورای عالی جهاد سازندگی ادامه داد: در حالی که به راحتی با توسعه گلخانه می‌توان تولید لیموترش را در کشور افزایش داد باید اشاره داشت که سالانه 50 هزار تن از این محصول باغی به کشور وارد می‌شود، یا در حوزه پوشاک هنوز 40 درصد واردات داریم اما ظرفیت تولید تمام نیاز پوشاک نیز در داخل کشور وجود دارد.

وی افزود: در موضوع جهاد تولید به مواردی نظیر تولید دانش بنیان، اشتغال آفرینی، توانمندسازی مردم برای ایجاد اشتغال‌زایی، فعالیت در حوزه انرژی به ویژه انرژی‌های پایدار، جایگزینی تولید داخلی به جای  واردات از جمله مواردی است که در فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره جهاد در تولید به آن تأکید شده است. 

انتهای پیام/


منبع: https://tn.ai/2762678

مدنی گفت: رویداد احیا گران واحد‌های اقتصادی با حضور رئیس جمهور 16 شهریور سال جاری ماه برگزار می‌شود که در این فرآیند دستگاه‌های مختلفی مشارکت دارند و بسته‌های مختلفی ارائه داده‌اند.  

نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیا واحدهای تولیدی ادامه داد: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب 60 درصد تولید کشور معطل است؛ بر اساس برآوردی که ما انجام داده‌ایم 52 هزار و 655 واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در کشور وجود دارد اما به اگر بررسی جامع‌تری در این ارتباط صورت گیرد بیش از 100 هزار واحد تولید در این وضعیت قرار دارند.
وی با اشاره به دلایل تعطیل این واحد‌های تولیدی تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده بخش زیادی از این واحد‌های تولیدی با مشکلات مدیریتی مواجه هستند به طور مثال واحد تولیدی آب‌بر در جایی ایجاد شده که دسترسی به آب وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس برآوردی که انجام شده است از بیش از 50 هزار واحد تعطیل و نیمه تعطیل تنها حدود 20 درصد آن‌ها امکان احیا دارند گفت: برخی از این واحد‌ها با توجه به اینکه تکنولوژی قدیمی دارند یا اینکه تولید آن‌ها نیاز روز بازار نیست امکان احیا ندارد و باید تولید یا اقدام جدیدی در این واحد انجام شود.
نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیا واحد‌های تولیدی افزود:  شهرک‌های صنعتی قبرستان سوله‌های متروکه هستند که تولید در آن‌ها متوقف شده در نهضت احیا به این واحد‌ها نیز توجه خواهد شد.
مدنی با بیان اینکه برای بخش خصوصی باید اصالت در نظر داشت اظهار داشت:  منفعت و سود بخش خصوصی باید در نظر گرفته شود تا سرمایه‌گذاران بتوانند برای احیا واحدی‌های تولید ورود کنند.
وی با بیان اینکه به دنبال احیاگر برای احیا واحد‌های تولید هستیم اظهار داشت: از ظرفیت‌های‌از خدماتی و مشاوره ای  بسیج و دانشگاه‌ها برای احیا واحد‌های تولیدی استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: تولید محصولات حیاتی و تأمین امنیت غذایی در بخش جهاد تولید همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است که برای تحقق این امر اقدامات زیر ساختی مانند آبخیزداری نیز باید انجام شود. در زمینه‌های مانند تولید دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی وابستگی زیادی وجود دارد که در این ارتباط باید اقدامات نهضتی انجام شود.