پیاز رکورد گرانی را شکست- اخبار اقتصاد ایران – اخبار اقتصادی تسنیم

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” هندوانه ” با 16.5 درصد و” هلو ” با 11.0 درصد می­باشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” پرتقال ” با 13.9-  درصد و ” لیمو ترش ” با 0.3-  درصد ماست.

در این گروه، اقلام ” شیرینی خشک ” با 1.9 درصد و ” رشته آش ” با 1.6 درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم “ماکارونی” با 0.2- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” چای خارجی بسته ای” و ” نوشابه گازدار ” با 1.6 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” شکر ” با 0.7- درصد و ” قند ” با 0.5- درصد است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،در آذر ماه 1401 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” شیر خشک” با 4.6 درصد و ” تخم مرغ ماشینی ” با 3.7 درصد و می باشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” ماست پاستوریزه ” با 0.5- درصد بوده است.

انتهای پیام/


منبع: https://tn.ai/2831228

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” پیاز ”  با 25.4 درصد و ” کدو سبز” با 6.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” گوجه فرنگی” با 4.4-  درصد و” هویج ” با  2.7- درصد است.

مرکز آمار ایران ,

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

نان و غلات:

به گزارش تسنیم، بر اساس اعلام مرکز آمار ایران پیاز با رشد قیمت 25.4 درصدی طی یک ماه (آذرماه 1401) بیشترین رشد قیمت را داشته است. پرتقال هم در آذر ماه  بیش از دیگر خوراکی ها ارزان شده است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، اقلام ” گوشت گوسفند ” با 7.1 درصد ،” کنسرو تن ماهی ” با 3.2 درصد و ” گوشت گاو یا گوساله”  با 2.5 درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم ” مرغ ماشینی” با 11.8- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌: