منوی غذای کاخ سعد آباد در دهه ۴۰ + عکس

در زیر هم منوی غذای کاخ نیاوران را در سال ۴۶ می‌بینید.  

بعد از این نوسازی تجهیزات برقی مدرنی همانند گریل، فر برقی، سرخ کن، پیتزاپز، سیب زمینی پوست کن و … در آن جای می‌گیرد. در حالی که پیش از آن از اجاق‌های چدنی گازوئیلی و سپس گازی استفاده می‌شد.

منبع:

همشهری آنلاین


منبع: https://www.eghtesadonline.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-30/687097-%D9%85%D9%86%D9%88%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%AE-%D8%B3%D8%B9%D8%AF-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%87%D9%87-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

 به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، تجهیزات مدرن آشپزخانه‌ سلطنتی سعدآباد بسیار دیدنی هستند. این آشپزخانه بعد از انقلاب اسلامی تبدیل به موزه شده است. این موزه در کنار رودخانه دربند در محوطه کاخ سعدآباد قرار دارد. در سال ۵۴ یک شرکت آلمانی با مجهز کردن این آشپزخانه به لوازم و تاسیسات مختلف که پیش از این با ابزار سنتی و قدیمی‌تر مشغول به فعالیت بوده، تبدیل به یک آشپزخانه مدرن می‌شود.

علی کبیری سرآشپز این آشپزخانه و همچنین آشپزخانه کاخ نیاوران بود که با دستیارانش مسئولیت آشپزخانه را برعهده داشت. علی افشار هم آشپز دوم و جانشین کبیری محسوب می‌شد.

در این آشپزخانه اتاق‌هایی ویژه سردخانه هم تعبیه شده بود و در زیر زمین موزه که بازدید از آن امکانپذیر نیست محل شست و شوی دیگ‌ها و انبار ظروف قرار داشت.

منوی کاخ سعد آباد