حراج 50 میلیارد دلاری دولت های آسیایی در 1 ماه برای حمایت از پول ملی- اخبار اقتصاد جهان – اخبار اقتصادی تسنیم

فروش دلار در این منطقه در 9 ماه ابتدایی سال جاری میلادی با احتساب ژاپن به حدود 89 میلیارد دلار می‌رسد. این دوره فعال‌ترین دوره هزینه‌کرد ارز خارجی از 2008 تا حالاست. این شرکت بررسی‌های خود را بر اساس اطلاعات بانک‌های مرکزی و سایر مقامات دولتی به دست می‌آورد و آن را با تغییرات نرخ ارز خارجی تطبیق می‌دهد.

انتهای پیام/19


منبع: https://tn.ai/2788025

شاخص ارزش دلار در برابر سایر ارزهای مهم دنیا در بحبوحه افزایش شدید نرخ بهره بانک‌های مرکزی از دهه 1980، به بالاترین رقم رسیده‌است. بالا رفتن ارزش دلار ارزش سایر ارزهای دنیا در سبد سرمایه‌گذاری بانک‌های مرکزی را کاهش داده‌است.

ارزش ین به پایین‌ترین رقم طی 30 سال گذشته رسیده و مقامات ژاپن را به فکر اتخاذ یک اقدام جدی انداخته‌است.

طبق گزارش شرکت اطلاعات اکسانته که متخصص ردیابی جریان جهانی سرمایه است، کشورهای درحال‌توسعه‌ آسیا به‌جز چین حدود 30 میلیارد دلار تنها در ماه سپتامبر فروش دلار داشته‌اند. این رقم با اضافه کردن ژاپن به 50 میلیارد دلار می‌رسد.

دولت‌های آسیایی در گذشته اغلب برای کنترل بی‌ثباتی و تضعیف ارزش ارزها، در بازار های ارز خارجی مداخله می‌کردند. اما فروش دلار در ماه گذشته میلادی به بالاترین رقم از آغاز همه‌گیری کرونا در مارس 2020 افتاده‌است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، دولت‌های آسیایی حدود 50 میلیارد دلار از ذخایر ارز خارجی خود را در ماه گذشته میلادی برای دفاع از ارزهایشان در برابر افزایش ارزش دلار هزینه کرده‌اند که بالاترین رقم از مارس 2020 را نشان می‌دهد.

ذخایر ارز خارجی در سراسر دنیا کاهش یافته‌اند. ذخایر جهانی بیش‌از 1 تریلیون دلار معادل 8.9 درصد در سال جاری میلادی کاهش‌یافته و به کمتر از 12 تریلیون دلار رسیده‌اند، یعنی بیشترین کاهش از 2003 تا حالا.